NES-scan: maakt een snelle analyse van de status van uw gezondheid en een daarop afgestemd behandelplan. Gifstoffen, bestrijdingsmiddelen,trauma's, zware metalenbelasting etc. verstoren het menselijk energieveld. Deze verstoringen  worden door toepassing van de Mihealth ( apparaat dat frequenties uitzendt) en informatiedruppels gecorrigeerd. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 kuren nodig van ongeveer 1 maand. Klachten welke kunnen worden aangepakt zijn bijvoorbeeld :

-vermoeidheid

-gewrichtspijnen

-stofwisselingsproblemen

-malabsorbtie van vitaminen en mineralen

-zware metalenbelasting

-schimmels en parasieten

-huidproblemen

-vergeetachtigheid

-verzuring

-onbegrepen klachten

-ontstoren vaccinaties

-klachten bij baby's en kinderen

 

BIORESONANTIE: een methode waarbij met behulp van een biotensor kan worden gemeten waar verstoringen zijn in het lichaam en waar het lichaam niet goed op reageert, of wanneer er vitaminen- of mineralentekorten zijn bijvoorbeeld. Het wordt vaak ingezet om te kijken of er voedselallergieën of -intoleranties zijn. Ook bomen en dieren kunnen voor gezondheidsklachten zorgen en dit is tevens meetbaar.

 

EMB energetisch morfologische bloedtest: d.m.v. een bloedtest komt de gehele gezondheid in beeld. Verstoringen, tekorten, trauma's worden zichtbaar en er komt een gepast behandelplan bij.

 

LEVEND BLOED ANALYSE: d.m.v. een vingerprik kan a.d.h.v. een heel klein druppeltje bloed onder de microscoop gezien worden of er tekorten zijn, celschade is of andere pathalogie. 

 

SLIM & HEALTH SYSTEEM: een bank/mat met vele functies zoals: spierversteviging, afslanken, vochtafvoer, pijnverlichting en stimulatie van de doorbloeding. Het apparaat meet individueel en geeft een persoonlijk behandelplan.

 

GEZICHTSBEHANDELING: door middel van electrostimulatie worden de gezichtsspieren verstevigd en de doorbloeding gestimuleerd zodat de huid strakker wordt en er gezonder uit zal zien.

 

ONTGIFTEND VOETENBAD: 20 minuten met de voeten in een bad met ontgiftende werking o.a. door toegevoegde zouten. 

CHI-MACHINE: ter stimulatie van de doorbloeding waardoor je je veel energieker zult voelen!

Anti-Cellulitemassage: door middel van cupping en massage afvalstoffen afvoeren die vastzitten in de lichaamscellen.

 

NIEUW:

Biofotonentherapie