Geen 2 mensen zijn hetzelfde. Daarmee wil ik zeggen dat ieder spijsverteringssysteem uniek is en dat (met uitzondering van enkele algemene voedingsmiddelen zoals witte suiker en verkeerde vetten bijvoorbeeld) zogenaamd gezond voedsel niet voor iedereen goed hoeft te zijn. Soms is dit een periode en soms past het niet bij een bepaalde bloedgroep of ras bijvoorbeeld. Ook van invloed kan zijn dat er andere verstoringen in het lichaam zijn waardoor voedingsstoffen niet goed omgezet of opgenomen kunnen worden. De status van de darmflora is van groot belang. Kortom er kan van alles zijn, verschillend van persoon tot persoon dat de gezondheid schaadt. Zo is kokosolie een superfood. Echter geldt dat niet voor iedereen! Mikhaila Peterson doet het beter dan ooit op het Lion's Diet (all beef te zien op You Tube) terwijl iemand anders daar ernstige tekorten mee zou oplopen!!

 

Met mijn biotensor kan ik zien wat wel en niet goed is voor jouw spijsvertering. Omdat je door de-bomen-het-bos-niet-meer-kunt-zien is dit een fijne manier om daar duidelijkheid over te krijgen!

De één zegt dit en de ander zegt dat. De biotensor laat door middel van bioresonantie zien wat wel en niet goed voor jou is.